ΕΔΕΕ

Πίσω 11/11/2021

INDUSTRY NEXT: Συζητώντας για το αποτύπωμα της νέας εποχής σε live streaming

INDUSTRY NEXT. Ο ΘΕΣΜΟΣ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ

Ο θεσμός Ιndustry Next όχι μόνο συνεχίζεται αλλά και εξελίσσεται με πάρα πολλές δραστηριότητες του Ινστιτούτου Επικοινωνίας. Εκτός από τα Virtual Dialogues, σύντομα εγκαινιάζεται ένας κύκλος εκπαίδευσης και ενδυνάμωσης των ανθρώπων του Industry, και όχι μόνο. Ένας κύκλος εκπαιδευτικός για το πώς θα κάνουμε καλύτερη την ζωή μας μέσα στο εργασιακό περιβάλλον, καθώς και πώς θα εξελιχθούμε σε έναν κόσμο virtual με την αναγκαιότητα της ποικιλομορφίας και της ισότητας.

Έχουμε την τιμή να ξεκινήσουμε τον κύκλο αυτό με μία συνεργασία με την Google. Το Ινστιτούτο Επικοινωνίας ενώνει τις δυνάμεις του με την Google προκειμένου να εξασφαλίσει 2 βασικούς κύκλους εκπαίδευσης και ενδυνάμωσης: #IamRemarkable και Women Will.

To #IamRemarkable είναι μια ψηφιακή εμπειρία που έχει ως στόχο την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και την προβολή της ποικιλομορφίας, της ισότητας και της ένταξης στον χώρο εργασίας.

To Women Will είναι μία πλατφόρμα ανταλλαγής γνώσης, εργαλείων και διασύνδεσης, που στόχο έχει να υποστηρίξει τις γυναίκες στα θέματα ηγεσίας και επιχειρηματικότητας.

Στο Women Will που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Νοεμβρίου, η Σπυριδούλα Δρακοπούλου, Regional SEED Manager & #IamRemarkable Lead, Greece, μας μυεί στη μοναδική εμπειρία του. Συντονίζει η Αγάθη Πλώτα, Executive DirectorDDB Athens.

Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στις 17.00 στο www.instofcom.gr.

Για να συμμετάσχετε πατήστε εδώ

ecca
icco
IMC
FEDMA
CANNES LION
Discover Greece