ΕΔΕΕ

Συμβούλιο Ψηφιακής Επικοινωνίας Ελλάδος

Το Συμβούλιο Ψηφιακής Επικοινωνίας Ελλάδος (ΕΔΕΕ Digital) δημιουργήθηκε από την ΕΔΕΕ για να ασχοληθεί συστηματικά με την Ψηφιακή Επικοινωνία και με σκοπό τη δημιουργία όλων εκείνων των προϋποθέσεων που θα οδηγήσουν στην επιτάχυνση της ανάπτυξης του digital marketing στην ελληνική αγορά.

Δεν χρειάζεται να επισημάνουμε τον αυξανόμενο ρόλο του Digital στην επικοινωνία και το ενδιαφέρον των διαφημιστικών εταιριών και διαφημιζόμενων για τον χώρο αυτό. Κατά συνέπεια η ΕΔΕΕ οφείλει να ασχοληθεί συστηματικά και ουσιαστικά. Και αυτό αποφασίσαμε να κάνουμε.

Καταρχάς αυτό που πιστεύουμε πάνω από όλα είναι ότι το Digital δεν αποτελεί αυτόνομο και ξεχωριστό κανάλι επικοινωνίας. Αποτελεί τον τρόπο με τον οποίο όλοι οι τομείς της επικοινωνίας μπορούν να ενδυναμωθούν και έρθουν σε πραγματική επαφή με τον καταναλωτή της σημερινής εποχής. Η επικοινωνία είναι MIA και δεν υπάρχουν γραμμές below, above και digital.

Έτσι, θεωρήσαμε σημαντικό η Διοικούσα Επιτροπή να απαρτίζεται από στελέχη που να προέρχονται και από τους τέσσερις Τομείς της Ένωσης - Διαφήμιση, Media Specialists, Δημόσιες Σχέσεις, Promotional & 1-1 Marketing και το Συμβούλιο Συνεργαζομένων Μελών Branding & Design. Πιο συγκεκριμένα:

Τομέας Διαφήμισης:

Αγάθη Πλώτα (Διευθύνουσα Σύμβουλος, Tribal) και

Γιώργος Ανδριανόπουλος (Managing Directror, MRM)

Τομέας Δημοσίων Σχέσεων:

Πάνος Ρήγας (Creative Partner, Aia Relate)

Τομέας Media Specialists:

Νίκος Σύμπουρας (Γενικός Διευθυντής, Aegis Media) και

Φωτεινή Ηλιακοπούλου (Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια, Mindshare)

Τομέας IMC (Integrated Marketing Communications) 

Σίμος Βαρελάκης (Head of Digital Team, Wunderman)

Χρήστος Λάτος (Επικεφαλής, OgilvyOne Worldwide Athens)

Συμβούλιο Συνεργαζομένων Μελών Branding & Design:

Μιχαήλ Τουπάι (Partner/Senior Brand Strategist, Yalos Quality Solutions)

Για να ενημερωθείτε εκτενέστερα για το Συμβούλιο και τις πρωτοβουλίες του, σας προτείνουμε να επισκεφτείτε το Blog της EDEE Digital www.edeedigital.gr

ecca
icco
IMC
FEDMA
CANNES LION
Discover Greece