ΕΔΕΕ

Το Συμβούλιο Ψηφιακής Επικοινωνίας οργανώνει Hands-on Workshops που έχουν στόχο να ενημερώσουν τα Στελέχη των εταιριών –μελών της ΕΔΕΕ, ανεξάρτητα με το Τομέα τους- για τις εξελίξεις σε θέματα digital marketing αλλά και τεχνολογίας.

Τα “Hands-on Workshops” απευθύνονται σε συγκεκριμένες δεξιότητες, συντονίζονται από επαγγελματίες που γνωρίζουν hands-on το εκάστοτε θέμα, διαρκούν  3-4 ώρες και παρέχουν με μεγάλη έμφαση πρακτική ενημέρωση και καλύπτουν ερωτήματα που προκύπτουν πάνω στη δουλειά. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Το πρώτο “Hands-on Workshop” πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Think Digital στις 22 Νοεμβρίου 2010. Απευθυνόταν σε web designers και web developers και αφορούσε στα Facebook applications.

To δεύτερο πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τη Yahoo! στις 27 Ιανουαρίου 2011

Το υλικό του 2ου "Hands-on Workshops" που οργάνωσε το Συμβούλιο Ψηφιακής Επικοινωνίας και το Yahoo!  με θέμα το Display Advertising στα online media μπορείτε να βρείτε εδώ.

Το τρίτο με θέμα WebTV - για στελέχη δημιουργικού όλων των Τομέων και στελέχη τμημάτων Media -  πραγματοποιήθηκε στις 10 Μαρτίου. 

Το υλικό του 3ου "Hands-on Workshops" που οργάνωσε το Συμβούλιο Ψηφιακής Επικοινωνίας  με θέμα το WebTV μπορείτε να βρείτε εδώ

Το 4ο σε σειρά Workshop πραγματοποιήθηκε με θέμα τα applications για smartphones και tablets που απευθύνοταν σε στελέχη όλων των Τομέων της ΕΔΕΕ, που ασχολούνται με το design, το development αλλά και την προώθηση των apps ως επιχειρηματικές ή επικοινωνιακές λύσεις. 

Δείτε τις  παρουσιάσεις του Workshop για τα applications

4th "Hands-on Workshops"
Workshop - Web TV από την ΕΔΕΕ Digital
Workshop - Digital Display Advertising
Hands-on Workshops 2nd Workshop: Digital Display Advertising
Hands-on Workshops" Facebook Applications

ecca
icco
IMC
FEDMA
CANNES LION
Discover Greece