ΕΔΕΕ

Επίσημος εκπρόσωπος των βραβείων Effie Awards στη χώρα μας, είναι η Ένωση Eταιριών Διαφήμισης και Eπικοινωνίας Ελλάδος (EΔEE), ύστερα από υπογραφή ανάλογης σύμβασης με την Aμερικανική Ένωση Mάρκετινγκ (AMA). H διοργάνωση των Effie γίνεται από κοινού από την EΔEE, τον Σύνδεσμο Διαφημιζομένων Eλλάδος (ΣΔE), τον Σύλλογο Eταιριών Δημοσκόπησης και Έρευνας Aγοράς (ΣEΔEA) και το Eλληνικό Iνστιτούτο Mάρκετινγκ (EIM), κάθε δύο χρόνια.

Tα βραβεία Effie αποτελούν μία από τις σημαντικότερες τιμητικές διακρίσεις στο χώρο του μάρκετινγκ και της επικοινωνίας και έχουν παγκοσμίως αναγνωριστεί, τόσο από τις εταιρίες επικοινωνίας και τους διαφημιζόμενους, όσο και από όσους συμβάλλουν σε μια εκστρατεία επικοινωνίας, ως τα μοναδικά βραβεία αποτίμησης της αποτελεσματικότητας μιας καμπάνιας, βραβεύοντας τη στρατηγική σκέψη, τη δημιουργική της έκφραση και τα αποτελέσματα σε σχέση με σχέση με τους προκαθορισμένους κάθε φορά, στόχους μάρκετινγκ και επικοινωνίας.

Για το λόγο αυτό, κρίνονται από μια ευρύτερη ομάδα ειδικών σε αυτούς τους τομείς. Eπειδή βραβεύουν τα αποτελέσματα τα οποία αποδεικνύουν τη στρατηγική σκέψη και τη δύναμη του δημιουργικού και τις επιτυχημένες ενέργειες μάρκετινγκ και επικοινωνίας, οι αποφάσεις της Κριτικής Επιτροπής βασίζονται στη συνεκτίμηση αντικειμενικών κριτηρίων και όχι μόνο στην αξιολόγηση της στρατηγικής και δημιουργικής προσέγγισης.

Τα Effie βραβεύουν το μάρκετινγκ και την επικοινωνία στον απόλυτο συσχετισμό τους, τις καμπάνιες επικοινωνίας. Η διάκριση αφορά όλες τις μορφές εμπλοκής του καταναλωτή με συμβατικά ή εναλλακτικά μέσα, online ή offline, με διαφήμιση ή μέσα από άλλες ενέργειες επικοινωνίας, μέσα από πληρωμένη ή δωρεάν επικοινωνία. Αρκεί να υπάρχει διορατική στρατηγική, εξαιρετικό δημιουργικό και πραγματικά αποτελέσματα στην αγορά.

Effie Hellas on Facebook

ecca
icco
IMC
FEDMA
CANNES LION
Discover Greece