ΕΔΕΕ

Δελτία Τύπου

20/7/2023

Η Εταιρεία Cicero νέο μέλος της ΕΔΕΕ, στον Τομέα Διαφήμισης

Η Cicero αποτελεί το νέο μέλος στον Τομέα Διαφήμισης της ΕΔΕΕ.

16/6/2023

Branding Dialogues από τον τομέα Branding & Design της ΕΔΕΕ

Μία νέα σειρά online συναντήσεων μεταξύ επαγγελματιών που συζητούν πάνω σε branding case studies τα οποία αναδεικνύουν τον ρόλο, τη μεθοδολογία και την αξία του branding στην ανάπτυξη οργανισμών, προϊόντων και υπηρεσιών στη χώρα μας.

22/3/2023

Young Lions Competitions Greece 2023 - Οι νικητές του διαγωνισμού.

Τη Δευτέρα 20 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε στο Line Athens η ανακοίνωση των βραβείων του διαγωνισμού Young Lions Competitions Greece 2023. Το brief του φετινού διαγωνισμού, αφορούσε την Ψυχική Υγεία και δόθηκε σε συνεργασία με τη μη κερδοσκοπική οργάνωση Θάλπος. Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία καθώς, στις τρείς κατηγορίες του διαγωνισμού υποβλήθηκαν 79 προτάσεις.

20/2/2023

Τελετή Απονομής Ermis Awards 2022

Την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου, στο Ωδείο Αθηνών, σε μια λαμπερή τελετή, η Ένωση Εταιριών Διαφήμισης και Επικοινωνίας Ελλάδος (ΕΔΕΕ) βράβευσε τις καλύτερες ιδέες της χρονιάς που πέρασε, σε όλα τα disciplines: Διαφήμιση, Branding & Design, Δημόσιες Σχέσεις, Direct Marketing, Digital, Media αλλά και στην Παραγωγή Διαφημιστικών Ταινιών, Μουσικής και Εκδηλώσεων. Στις κριτικές επιτροπές, Live και Online, συμμετείχαν συνολικά 283 κριτές από την Ακαδημία Κριτών των Ermis Awards.

Loader
ecca
icco
IMC
FEDMA
CANNES LION
Discover Greece