ΕΔΕΕ

Πίσω 17/10/2019

Eurobest Young Creatives Competition 2019

Επιλογή της ομάδας που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα

Η ΕΔΕΕ, επίσημος εκπρόσωπος του ευρωπαϊκού φεστιβάλ δημιουργικότητας Eurobest, θα επιλέξει το ζευγάρι νέων δημιουργικών, που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα, στο διαγωνισμό Eurobest Young Creatives Competition.

Τα Eurobest διοργανώνονται από τα Lions Festivals, στα οποία ανήκει και το φεστιβάλ Cannes Lions και είναι ένας από τους μεγαλύτερους Ευρωπαϊκούς διαγωνισμούς δημιουργικότητας, με περισσότερες από 4000 συμμετοχές και 2000 παρευρισκόμενους. Έχουν διάρκεια 3 ημερών και φέτος θα τα φιλοξενήσει η Βαρσοβία, 30 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου.

Ο διαγωνισμός Eurobest Young Creatives Competition, διαφέρει πολύ σε σχέση με παρόμοιους διαγωνισμούς, καθώς οι ομάδες θα έχουν στη διάθεση τους 26 ώρες από τη στιγμή που θα τους δοθεί το Brief, προκειμένου να δημιουργήσουν μια integrated καμπάνια που θα απαντάει στα ζητούμενα του πελάτη. Οι ομάδες θα παρουσιάσουν την πρόταση τους στην Κριτική Επιτροπή και οι νικητές του πρώτου βραβείου, θα το παραλάβουν κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των Eurobest στις 2 Δεκεμβρίου.   

Αν έχετε στην εταιρία ή την ομάδα σας νέα και ταλαντούχα στελέχη, ανεξάρτητα από το αν είναι art, copy ή account, προτρέψτε τους να δηλώσουν συμμετοχή. Η ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα, θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία και γιατί όχι, να κερδίσουν και μια από τις διακρίσεις.  

Όροι συμμετοχής      
- Κάθε ομάδα πρέπει να απαρτίζεται από δύο μέλη.
- Οι υποψήφιοι να έχουν ηλικία μέχρι 30 ετών. (Ημ. Γέννησης μετά τις 30/11/1988).
- Να εργάζονται και οι δύο σε εταιρία - μέλος της ΕΔΕΕ.
- Τα μέλη της κάθε ομάδας δεν είναι απαραίτητο να ανήκουν στην ίδια εταιρία.
- Στο διαγωνισμό έχουν δικαίωμα συμμετοχής και Junior Accounts / Planners. 
- Άριστη γνώση Αγγλικών.

Στο διαγωνισμό Eurobest Young Creatives Competition, οι υποψήφιοι θα κληθούν να παρουσιάσουν τις προτάσεις τους ζωντανά στην Κριτική Επιτροπή στα αγγλικά.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να στείλουν με email (eva@edee.gr), την αίτηση συμμετοχής, το αργότερο μέχρι τις 29 Οκτωβρίου 2019

Διαδικασία επιλογής
Την Τετάρτη 30/10 θα δοθεί το brief του διαγωνισμού από τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής. Οι ομάδες, θα επιστρέψουν με τις προτάσεις τους το Σάββατο 2 /10 και θα έχουν στη διάθεση τους 5 λεπτά για τις παρουσιάσουν ζωντανά στα μέλη της επιτροπής. 

Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής θα είναι ο Άγγελος Χασάπογλου, Creative Director της McCann Athens. 

Βασικές Ημερομηνίες
Brief – Τετάρτη 30 Οκτωβρίου και ώρα 16.00 / ΕΔΕΕ
Deadline για κατάθεση προτάσεων - Πέμπτη 31 Οκτωβρίου και ώρα 18:30 / ηλεκτρονικά
Παρουσιάσεις – Σάββατο 2 Νοεμβρίου και ώρες 10.00 – 17.00 / ΕΔΕΕ
Ανακοίνωση Νικητών – Σάββατο 2 Νοεμβρίου ώρα 17.00 / ΕΔΕΕ
       
Ο διαγωνισμός αφορά νέους που εργάζονται σε εταιρίες – μέλη της ΕΔΕΕ, η συμμετοχή είναι δωρεάν και η διοργάνωση θα καλύψει τα έξοδα εισόδου στα Eurobest.

ecca
icco
IMC
FEDMA
CANNES LION
Discover Greece