ΕΔΕΕ

Πίσω 20/2/2023

Τελετή Απονομής Ermis Awards 2022

Την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου, στο Ωδείο Αθηνών, σε μια λαμπερή τελετή, η Ένωση Εταιριών Διαφήμισης και Επικοινωνίας Ελλάδος (ΕΔΕΕ) βράβευσε τις καλύτερες ιδέες της χρονιάς που πέρασε, σε όλα τα disciplines: Διαφήμιση, Branding & Design, Δημόσιες Σχέσεις, Direct Marketing, Digital, Media αλλά και στην Παραγωγή Διαφημιστικών Ταινιών, Μουσικής και Εκδηλώσεων. Στις κριτικές επιτροπές, Live και Online, συμμετείχαν συνολικά 283 κριτές από την Ακαδημία Κριτών των Ermis Awards.

Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Ermis Awards 2022, Χάρης Παριανός, στο χαιρετισμό του, είπε: «Τα Ermis Awards επιστρέφουν live μετά από πολύ καιρό για να μας θυμίσουν τους λόγους για τους οποίους αγαπάμε παράφορα τη δουλειά μας: το ταλέντο, τις ιδέες, την παρέα και πάνω από όλα τη δημιουργικότητα. Επίσης, τα Ermis Awards επιστρέφουν ανανεωμένα, πιο επίκαιρα, με μικρότερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα, συλλέγοντας και ανακυκλώνοντας τα υλικά της σημερινής εκδήλωσης.

Το συναγωνιστές που προσφώνησα στην αρχή δεν είναι τυχαίο. Μετά από μια οικονομική κρίση διαρκείας, μπροστά σε μια πρωτόγνωρη πανδημία, μέσα από οθόνες και μακριά από τα γραφεία μας και τους συναδέλφους μας, δώσαμε μεγάλους αγώνες για να είμαστε σήμερα εδώ.»

Οι κυριότερες διακρίσεις, έχουν ως εξής:

¬         AD Agency of the Year: Soho Square Athens

¬         Direct Agency of the Year: Admine

¬         Branding & Design Agency of the Year: G Design Studio

¬         Digital Agency of the Year: Soho Square Athens

¬         Media Agency of the Year: Publicis Groupe

¬         PR Agency of the Year: Admine

¬         Film Production Company of the Year: Filmiki Productions

¬         Client & Brand of the Year: Sky Express

Την εκδήλωση παρουσίασε ο Γιώργος Καπουτζίδης, ενώ την ευθύνη για την παραγωγή είχε η Foss Productions.

Δείτε όλες τις διακρίσεις στο www.ermisawards.gr

Δείτε τις φωτογραφίες  της τελετής απονομής, https://www.facebook.com/ermisawards/photos/?ref=page_internal

Σημειώνεται ότι τα Ermis Awards, τα οποία αποτελούν το μοναδικό θεσμό βράβευσης της δημιουργικότητας της επικοινωνίας στην Ελλάδα, διοργανώνονται κάθε χρόνο από την ΕΔΕΕ και αποτελούν το κορυφαίο γεγονός του κλάδου της διαφήμισης και επικοινωνίας στη χώρα μας.

ecca
icco