ΕΔΕΕ

Πίσω 5/3/2020

Young Lions Competitions Greece 2020

Με μια νέα κατηγορία για νέα στελέχη τμημάτων Marketing (Young Marketers), θα πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός Young Lions Competitions Greece. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν νέοι μέχρι 30 ετών και οι νικητές του πρώτου βραβείου της κάθε κατηγορίας, θα έχουν τη δυνατότητα να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στις Κάννες και να συμμετέχουν στο διεθνή διαγωνισμό Cannes Young Lions Competition και άρα να διεκδικήσουν μία θέση στους καλύτερους νέους επαγγελματίες του κόσμου!

Οι συμμετέχοντες στις κατηγορίες, Print, Digital & Film θα κληθούν να δημιουργήσουν, μέσα σε περιορισμένο χρονικό διάστημα (24 ώρες για τις κατηγορίες Print, Digital & 48 ώρες για την κατηγορία Film), μια διαφήμιση κοινωνικού περιεχομένου για έναν Μη Κερδοσκοπικό Σκοπό. Οι συμμετέχοντες της νέας κατηγορίας Marketers θα έχουν στη διάθεση τους 24 ώρες από τη στιγμή που θα τους δοθεί το Brief, προκειμένου να δημιουργήσουν ένα νέο προϊόν / υπηρεσία για την εταιρία στην οποία εργάζονται και θα απαντάει στα ζητούμενα του brief και θα πρέπει να παρουσιάσουν την πρόταση τους στην Κριτική Επιτροπή.  

Οι ομάδες που θέλουν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό θα πρέπει να δηλώσουν, μέχρι τις 5 Μαρτίου και ώρα 14.00, τα στοιχεία τους και την κατηγορία που επιθυμούν να διαγωνιστούν, ενώ το brief θα δοθεί στις 6 Μαρτίου και ώρα 16.00, στο αμφιθέατρο του Alba Business Graduate School.  

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την Πέμπτη 12 Μαρτίου

Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής για το φετινό διαγωνισμό είναι ο Άγγελος Χασάπογλου, Creative Director στη McCann Worldwide.

Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα στο www.younglions.gr

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι δωρεάν και η διοργάνωση γίνεται από την Ένωση Εταιριών Διαφήμισης και Επικοινωνίας Ελλάδος (ΕΔΕΕ), επίσημο εκπρόσωπο του Φεστιβάλ Δημιουργικότητας των Καννών (International Festival of Creativity) στην Ελλάδα. 

ecca
icco
IMC
FEDMA
CANNES LION
Discover Greece