ΕΔΕΕ

Πίσω 26/9/2019

Digitized 2019

Αιγίδα της ΕΔΕΕ & έκπτωση 25% για τα Μέλη

Εδώ κι εννιά χρόνια εκπρόσωποι της κοινότητας των ανθρώπων που ασχολούνται με τον σχεδιασμό της ψηφιακής δημιουργίας συγκεντρώνονται στο σημαντικότερο ετήσιο ραντεβού του χώρου, που φέρει το όνομα Digitized.

Πρόκειται για ένα τριήμερο εκδηλώσεων (8-10 Νοεμβρίου) που περιλαμβάνει πρακτικά εργαστήρια, παρουσιάσεις και ομιλίες από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς σκηνής του Digital Design.

Η διοργάνωση αυτή θα φιλοξενηθεί σε διάφορα σημεία της πόλης (Alba College, Found.ation, Bios) ενώ συγκεκριμένα το συνεδριακό της κομμάτι φέτος, θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο Pierce του American College of Greece (Γραβιάς 6, Αγ. Παρασκευή).

Το παρών εκεί θα δώσουν δημιουργοί από τα μεγαλύτερα γραφεία ψηφιακού σχεδιασμού και επικοινωνίας σε παγκόσμιο επίπεδο (W+K Amsterdam, TribalWW, Monogrid, Reaktor, Dept, κ.α.) με σκοπό να ενημερώσουν, να εκπαιδεύσουν, να μοιραστούν γνώσεις και εμπειρίες και να εμπνεύσουν τους επαγγελματίες εκείνους που σχετίζονται με τον σχεδιασμό του όλο και περισσότερο σημαντικού ψηφιακού μας περιβάλλοντος.

Το συνεδριακό τμήμα του Digitized θα ακολουθήσει σειρά εργαστηρίων με επικεφαλής σπουδαίους εκπροσώπους της ελληνικής αγοράς. Φέτος για πρώτη φορά, στο πρόγραμμα συμπεριλαμβάνεται και ένα εργαστήριο αφιερωμένο αποκλειστικά στους εφήβους. Φιλοδοξία του, η μύησή τους στις έννοιες και τις τεχνικές του design thinking.

Για τα Μέλη ΕΔΕΕ προσφέρεται έκπτωση 25%.

Λεπτομερείς πληροφορίες για το πρόγραμμα και τα εισιτήρια του Digitized θα βρείτε στο http://www.digitized.gr

Facebook Event RSVP: http://www.facebook.com/events/2271839329604809

Facebook Page: http://www.facebook.com/digitizedgr